per en 9 d'Abril 2013
633 Vistes

L'adolescència és l'inici d'una vida de més independència, és l'época ideal per planificar el nostre futur, estem en el millor temps per decidir quin camí volem que prengui la nostra vida.

La vida és un repte que afrontem cada dia. Els camins que avui escollim, poden fluir per sempre; prendre decisions sent tan joves en quelcom que ens pot espantar però al mateix temps, ens emociona.

Els nostres principis, valors, personalitat, experiències i una bona dósi d'anàlisi i reflexió, ens ajudarà a prendre la decisió adequada.

Primer, iniciaré un gran pas sent constant en els estudis, tinc entusiasme i decisió per fer-ho, estic en un bon moment per escollir una professió que m'ajudi a tenir éxit en el futur. 

Per això identificaré les meves habilitats i recursos, el temps passat a l'escola, alguna matèria que m'agradi, això m'ajudarà a seleccionar l'àrea en que em desenvolupo millor.

Haig de demostrar-me que sóc capaç d'aconseguir el que em proposo, però amb una voluntat forta.

Programar les meves metes a temps em permetrà aprofitar millor les oportunitats.

Per poder aconseguir-les, en primer lloc, és necessari conèixem, ser optimista i no tractar d'arribar d'una sola vegada. El millor és comprometre's amb el que fem i avançar a poc a poc; les coses petites, juntes, es transformen en quelcom gran.

Sigues el primer a qui li agrada això.